Proizvodnja vrata

Vrata po meri

S.Z.S.R. Luke enterijer se bavi proizvodnjom i prodajom vrata od 2002. godine. Primarni deo proizvodnje vrata usmeren je na unutrašnja pregradna vrata. Celokupna proizvodnja vrata se obavlja u okviru naše radionice u Beogradu. Tako organizovana proizvodnja omogućava poštovanje unapred dogovorenih rokova, kao i poštovanje želja kupaca, tj. proizvodnju vrata po meri i želji kupca.

Luke Enterijer iza sebe ima višegodišnje iskustvo saradnje sa izvodjačima radova u velikom broju stambenih, poslovnih i proizvodnih objekata. Takođe, tokom godina preduzeće je saradjivalo sa velikim brojem inženjera i arhitekata. Kvalitet naših usluga i proizvoda je dokazan na velikom broju različitih tehničkih zahteva, koje su nam ispostavili, a na koje smo odgovarali našim proizvodima.

Naše višegodišnje iskustvo je dragoceno u odabiru materijala i tehnologije za izradu vrata. Stoga, naši proizvodi ispunjavaju sve zahteve tržista, kako u pogledu kvaliteta i funkcionalnosti, tako i pogledu estetike i cene vrata. Naši zaposleni prilikom izrade vrata, puno pažnje posvećuju detaljima u svakom segmentu proizvodnje, pa sve do ugradnje na objektu kupca.

Radionica Luke Enterijer Beograd

Kontakt

LUKE ENTERIJER

Izložbeni salon
Adresa: Vojvode Stepe 54
Tel/fax: 011/4059755
Radno vreme: 10h do 18h
(Subotom: 10h do 15h)

Proizvodnja
Adresa: Vuka Karadžića 3, Železnik
Telefon: 011/2580-209