Sobna Vrata

Osnovni modeli unutrašnjih vrata

Vrata u foliji – 125e

 osnovni-folija3

Vrata u foliji
Cena osnovnog modela 150 evra sa pdv-om u dinarskoj protivvrednosti

Farbana vrata – 165e

 osnovni-bojena

Farbana vrata
Cena osnovnog modela vrata je 198 evra sa pdv-om u dinarskoj protivvrednosti.

Furnirana vrata – 180e

 osnovni-furnir

Furnirana vrata
Cena osnovnog modela vrata je 216 evra sa pdv-om u dinarskoj protivvrednosti.

Kod svih osnovnih modela u cenu je uračunat kompletan standardni okov
(brave, šarke i kvake).

Sobna vrata po želji i meri kupca

Sobna vrata proizvedena u preduzeću Luke enterijer odlikuje trajnost, kvalitet i estitika. To postižemo pažljivim odabirom materijala i tehnologija za izradu.

Naša vrata su svremenog dizajna, čiji je cilj da se uklope u svaki enterijer, i svojim izgledom oplemene prostor. Sobna vrata se izradjuju po meri i želji kupca, koji ima slobodu da aktivno učestvuje u kreiranju izgleda svojih vrata.

Na ovoj stranici sa desne strane možete pogledati trenutnu postavku eksponata u našem salonu u Vojvode Stepe 54.

Ponudu vrata izloženih u salonu često dopunjavamo novim modelima vrata, u skladu sa trendovima i zahtevima tržišta.

Sobna vrata proizvedena u preduzeću Luke Enterijer odlikuje postojanost, trajnost i kvalitet koji zadovoljava sve potrebe kupaca. Kvalitet naših sobnih vrata garantuje višegodišnje prisustvo na tržistu, i veliki broj stambenih, poslovnih i proizvodnih objekata koje smo opremili.

Različiti tehnički zahtevi, sa kojima smo se susreli sarađivajući sa velikim brojem investitora, izvođača i stručnih lica, daju nam iskustvo koje koristimo prilikom odabira materijala i tehnologije za izradu vrata.

Sobna vrata se izrađuju od medijapana: 1. koji se presvlači visokokvalitetnom melaminskom ili CPL folijom u boji drveta (bukva, jasen, itd.) 2. koji se farba u belu ili neku drugu boju, koja ne šteti zdravlju; 3. koji se presvlači prirodnim furnirima (hrast, bukva, jasen, orah, trešnja…).

Konstrukcija krila vrata izrađuje se od lameliranog masiva (prve klase) ili gredica od MDF-a (medijapana). Ispuna krila je od kartonskog saća odgovarajuće gramaže (standardno), a opciono može biti ekstrudirana iverica ili drugi materijali koji služe za poboljšanje karakteristika vrata (zvučna i termička izolacija, itd.) u skladu sa zahtevima projekta.

Nudimo i mogućnost vertikalnog i horizontalnog furniranja, kao i veliki izbor aplikacionih i umetnih lajsni.

Naša vrata su savremenog dizajna, čiji je cilj da se uklope u svaki enterijer i svojim izgledom obogate prostor.

Naša sobna vrata svojom konstrukcijom i izradom, obezbeđuju odličnu izolaciju i dugotrajnost. Znanje i iskustvo naših zaposlenih u izradi vrata pruža neograničene mogućnosti završne obrade i uklapanja u enterijere.

Sobna vrata se izrađuju po meri i želji kupca. Na ovoj stranici možete pogledeti neke od modela koje izrađujemo u našoj radionici, a za više informacija o vratima možete nas kontaktirati putem telefona 011/2580-209 ili email-a.

Sobna vrata cene

Cena sobnih vrata najvećim delom zavisi od složenosti njihove izrade, materijala koji se koriste, okova, i mnogo drugih faktora (želja kupca, dimenzija vrata, broj naručenih vrata, namene vrata, itd.)

Za više informacija pozovite 011/4059755
Radno vreme: 10h do 18h (Sub: 10h do 15h)