Sigurnosna vrata

Sigurnosna vrata preduzeća Luke Enterijer su vrhunskog dizajna, izradjena od kvalitetnih materijala, i imaju visoku sigurnost konstrukcije.

Sigurnosna vrata iz ponude Luke Enterijera povećavaju bezbednost objekta, i smanjuju različite rizike poput: obijanja, provale, oružani upadi. U ponudi se nalaze jednokrilna i dvokrilna sigurnosna vrata.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, praćenjem zahteva tržišta i konstantnom kontrolom kvaliteta, u mogućnosti smo da ponudimo blindirana vrata koja će zadovoljiti potrebe kupaca i obezbediti im miran san. U unutrašnjosti vrata se nalaze materijali koji omogućavaju visok nivo termo i zvučne izolacije.

Vrata se izrađuju isključivo po meri (pod standardnim dimenzijama se podrazumeva sve do 100 cm širine i do 204 cm visine) debljine 53 mm – 70 mm, u zavisnosti od drvenih obloga i modela vrata. U sve modele naših vrata ugradjuju se brave renomiranih italijanskih proizvođača: na cilindar, kasa ključ ili u kombinaciji dva ista ili dva različita sistema.

U ponudi preduzeća Luke Enterijer se nalaze i protivpožarna (protivdimna) vrata. Tehničke karekteristike protivpožarnih vrata iz naše ponude su u potpunosti u skladu sa zakonom o zaštiti od požara.

Kontakt

LUKE ENTERIJER

Izložbeni salon
Adresa: Vojvode Stepe 54
Tel/fax: 011/4059755
Radno vreme: 10h do 18h
(Subotom: 10h do 15h)

Proizvodnja
Adresa: Vuka Karađića 3, Železnik
Telefon: 011/2580-209