Vrata u foliji

TRENUTNO NISU U PONUDI

Sobna vrata – Melaminska folija

Vrata su izradjena od pažljivo biranih materijala, savremenog dizajna, sa moderanim i klasičanim dekorom, visoka tehnologija izrade. Svi modeli vrata se izrađuju u standardnim dimanzijama:
69cm x 201cm ; 79cm x 201cm ; 89cm x 201cm

Pored vrata u standardnim dimenzijama, izrađujemo i vanstandardna vrata, tj. vrata po merama objekta (vrata po meri i želji kupca).

Sobna vrata se izrađuju u verzijama numerisanim od V1 do V11. Kod vrata numerisanih od V1 do V5 u završnoj obradi se koriste melaminske folije. Materijali korišćeni prilikom izrade vrata su renomiranih proizvodjača: KRONO-SPAN, VETTEL, PURICELLI, AGB, KLEBERIT, JOWATHERM (HOTMELT TEHNOLOGIJA), itd. Melaminsku foliju, koju koristimo, proizvidu nemačka firma VETTEL. Folija se isporučuje u debljini od 80 do 120g/m2.

Vratno krilo je ravno rezano i prilagođeno za prolazne ili brodske šarke. Ram krila je izradjen od MDF-a, a ispunen takozvanim kartonskim saćem. Okov na vratima proizvodi italijanska kompanija AGB. Vrata su suvo montažna – što znači da se montiraju posle završenih parketarskih i molerskih radova.

Sobna vrata – CPL folija

Savremenog dizajna, pažljivo selektovanih materijala, moderanog i klasičanog dekora, visoke tehnologije izrade. Svi modeli vrata izradjuju se u standardnim veličinama:

– 69 x 201 ; 79 x 201 ; 89 x 201

Pored standardnih, izradjuju se i u nestandardnim merama po zahtevima kupca.

Materijali korišćeni prilikom izrade vrata su svetski poznatih proizvodjača: KRONO-SPAN, VETTEL, PURICELLI, AGB, KLEBERIT, JOWATHERM…

CPL foliju, koju koritimo prilikom završne obrade, je proizvod italijanske kompanije PURICELLI. CPL folija je izradjena u 3D strukturi, sa veoma izraženom godnom strukturom. Folija se nanosi na medijapan pomoću najsavremenijih mašina koje koriste i drugi evropski proizvođači vrata.

Vratno krilo je ravno rezano prilagođeno za prolazne / brodske / šarke. Ram krila je od MDF-a. Ispuna je kartonsko saće, a okov na vratima je italijanske firme AGB. Vrata su suvo montažna – montiraju se posle završenih parketarskih i molerskih radova.

vrata-sa-prorezom

Pored osnovnih modela, vrata se izrađuju sa nadsvetlom, sa prorezom za staklo, i kao klizna vrata sa pragom.

– Doplata za nadsvetlo je 50 evra u dinarskoj protivvrednosti.
– Doplata za otvor za staklo na krilu je: jednodelno 50 evra u dinarskoj protivvrednosti, cetvorodelno 70 evra u dinarskoj protivvrednosti.
– Doplata za klizna vrata 50 evra u dinarskoj protivvrednosti.