Nameštaj po meri

Luke Enterijer Engeneering se bavi projektovanjem, uredjenjem životnog i poslovnog prostora, i izradom nameštaja po meri i želji kupca. Dugogodišnje iskustvo na polju gradjevinarstva, stručan kadar, korišćenje najkvalitetnijih materijala i okova su ono što nam omogućava da Vam garantujemo odličan kvalitet izrade, dugotrajnost i ostvarenje dizajna koji želite.

Projektovanje:

Projektovanje je umetnost stvaranja udobnosti i komfora. Uz Luke Enterijer, dobićete jasnu sliku onoga što naručujete izradom 3D modela. Naše arhitekte će Vam pomoći da rešite dileme koje imate u vezi sa uredjenjem Vašeg životnog prostora.

Kuhinje

Kuhinja kao prostor u kom se provodi veliki deo vremena čini je jednom od najvažnijih prostorija u kući. Upravo zato je bitno da je svaki korisnik uredi po svojim potrebama i afinitetima. Dopustite nama da Vašu želju pretvorimo u stvarnost.

Ugradni plakari

Iskoristite svaki centimetar slobodnog prostora. Vaše ideje i potrebe će uz naše sugestije i naše arhitekte biti realizovane i mi ćemo za Vas kreirati plakar koji će pored praktičnosti, upotpuniti Vas prostor odgovarajućim dizajnom.

Dnevne sobe

Izgled dnevne sobe ostavlja utisak o ljudima koji tu žive. A što je bitnije, Vama koji ćete provoditi vreme u njoj je potrebno da se osećate komforno, opušteno, daleko od svakodnevnog životnog stresa. Ispunite svoj prostor svojim pričama, svojim idejama, našim dizajnom i nameštajem po meri.

Dopustite Vašim gostima da uživaju u prijatnoj atmosferi Vašeg doma.

Spavaće sobe

Spavajte u prostoru o kakvom ste oduvek sanjali. Probudite se puni pozitivne energije. Uživajte u njoj na svoj način. Saslušaćemo Vaše navike i želje, i u skladu sa njima kreirati za Vas spavaću sobu iz snova. Spavaća soba radjena po meri obezbediće Vam miran san i dati energiju za dan koji je pred Vama.

Poslovni prostor

Luke Enterijer Vam pomaže da učinite Vaš poslovni prostor funkcionalnim, komfornim i prijatnim za Vas i Vaše saradnike. Naš tim uklopiće detalje Vaše delatnosti u Vaš poslovni prostor i uz naš nameštaj, Vi i Vaši klijenti će znati da su na pravom mestu.

Kontakt osoba:

Đorđe Nešić
069740894